| Start | Registreer | Zoek | Blogs | FAQ | Links | Statistieken |


AzDGDatingMedium 2012 De Verklaring van de privacy


Deze verklaring omhelst informatie, het verzamelen zich procédé en de privacy en verspreidingspraktijken voor AzDGDatingMedium 2012 Web site. AzDGDatingMedium 2012 deze privacyverklaring heeft gecreeerd om onze vaste verplichting aan te tonen om uw persoonlijke privacy te beschermen.

AzDGDatingMedium 2012 is een Internet portaal dat wordt ontworpen om een gemakkelijke manier te verstrekken om andere te ontmoeten uitkiest op Internet. De leden creëren een profiel en zijn dan in paren gerangschikt met een aantal andere leden die op hun voorgeselecteerde het dateren criteria worden gebaseerd

AzDGDatingMedium 2012 is de op lidmaatschap-gebaseerde dienst die niet creditcardaantallen, adressen, en bankinformatie verzamelt. Om het even welke bezoekers aan AzDGDatingMedium 2012 kan verkiezen om de Plaats te doorbladeren, de profielen te zoeken en/of om het even welke artikelen te bekijken door omhoog te ondertekenen voor een vrije proeflidmaatschap.

AzDGDatingMedium 2012's de registratie vorm vereist gebruikers om contactinformatie zoals een e-mailadres en demografische informatie (zoals zip code, leeftijd, of inkomensniveau) te verstrekken. AzDGDatingMedium 2012 ook betwist de looppas en voert nu en dan online onderzoeken uit die bezoekers om contactinformatie zoals naam en e-mailadres en demografische informatie zoals zip code, leeftijd, of inkomensniveau vragen.

AzDGDatingMedium 2012 bevat verbindingen aan andere websites en AzDGDatingMedium 2012 is niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken of de inhoud van dergelijke plaatsen.


Privé, Openbare en Gezamenlijke langs verkregen Informatie AzDGDatingMedium 2012

De PRIVÉ INFORMATIE is om het even welke informatie die anderen toestaat om een gebruiker buiten door te contacteren AzDGDatingMedium 2012 of staat de inzameling toe van informatie over de gebruiker buiten wat op de plaats wordt getoond. De privé informatie wordt verzameld van vrije proefleden en regelmatige leden.

De OPENBARE INFORMATIE is persoonlijke informatie die op de plaats, zoals geslacht, leeftijd en hoogte kan worden getoond, maar met een bepaalde gebruiker niet kan worden verbonden. De openbare informatie is persoonlijke informatie zoals geslacht, leeftijd, etnische achtergrond, verschijning, en meer. Deze informatie moet door leden en bezoekers aan de plaats worden gezien maar kan om een specifiek lid te identificeren door naam, te richten, of andere profielinformatie worden gebruikt niet. De leden kunnen beelden van zich posten maar geen identificerende informatie wordt toegestaan om met dat beeld worden gepost. Gelieve te merken op dat geposte de beelden kunnen langs worden gebruikt AzDGDatingMedium 2012 in advertenties of persmededelingen over onze dienst. Het aanwezig zijn van mensen AzDGDatingMedium 2012 de gebeurtenissen kunnen in foto's en beelden die van dergelijke gebeurtenissen worden genomen en die in advertenties worden gebruikt of persmededelingen over onze dienst worden omvat. Het posten beelden of het aanwezig zijn AzDGDatingMedium 2012 de gebeurtenissen vormt overeenkomst met het eerlijke gebruik van de beelden in kwestie.

VOEG dit bijeen is informatie die wij dat niet persoonlijk identificeerbaar, zoals browser type en IP adres is hebben verzameld. Deze informatie wordt verzameld van alle bezoekers aan de plaats.


Gebruik van informatie door AzDGDatingMedium 2012

PRIVÉ INFORMATIE: Wij gebruiken e-mailadressen die door leden worden voorgelegd wanneer het door:sturen van anonieme e-mail. Devan e-mail antwoordapparaten adressen worden niet onthuld aan de originele afzender noch is een andere persoonlijk identificeerbare informatie. Wij kunnen e-mail van een gebruiker of straatadres gebruiken om nieuws betreffende onze plaats of aanbiedingen te verzenden die wij aan onze leden aangewezen hebben gevoeld maar de gebruiker kan verkiezen om e-mail van dit type door te wijzen op op tot het toetreden niet te ontvangen dergelijke post niet ontvangen of door ons meldt later op elk ogenblik methodes of door hun rekeningsinformatie te wijzigen af. Om het even welke het delen van e-mail of straatadressen met wordt derdeverkopers gedaan slechts met de toestemming van de gebruiker door toestemming op inschrijving te geven of door hun e-mail plaatsende voorkeur op een recentere datum te veranderen. Uw voorkeur kan door registreren op uw rekening worden veranderd, die naar de "Mijn Rekening gaat die" bij de bovenkant van de pagina plaatst en "montages kiest". Om betreffende post derdeaanbiedingen te verwijderen, gelieve te schrijven aan het bedrijfadres bij de bodem van dit document .

De e-mail en straatadressen kunnen ook in privé correspondentie met de gebruiker voor de kwesties van de klantendienst worden gebruikt. De financiële inlichtingen die worden verzameld worden gebruikt om de gebruiker voor de diensten te factureren. AzDGDatingMedium 2012 gebruikt een derdedienstverlener voor creditcardverwerking om de transactie van de gebruiker te vergemakkelijken en de dienstverlener gebruikt geen persoonlijke informatie die door de plaats voor zijn eigen promotiedoeleinden wordt verstrekt. Al andere privé informatie die door de gebruiker wordt voorgelegd is vertrouwelijk en niet behalve zoals vereist in wet onthuld of zal leden van beschermen AzDGDatingMedium 2012. Al privé informatie kan door de gebruiker op elk ogenblik worden bijgewerkt of worden geschrapt.

OPENBARE INFORMATIE: De openbare inlichtingen die door de gebruiker worden verstrekt zijn bedoeld om door registrants en abonnees aan de plaats worden bekeken. Deze informatie wordt gebruikt door registrants en abonnees voor zoekende en passende doeleinden.

COMPLEX: Wij gebruiken uw server, IP adres, en browser-type verwante informatie in het algemene beleid van onze website. Het is persoonlijk geen identificeerbare informatie en niet aan derden vrijgegeven.

E-mail-a-vriend: Als u verkiest om onze verwijzingsdienst te gebruiken om een vriend over onze plaats te vertellen, zullen wij u om de naam van uw vriend en e-mailadres vragen. Wij zullen uw vriend automatisch een éénmalige e-mail uitnodigend hem of haar verzenden om de plaats te bezoeken. AzDGDatingMedium 2012 slaat deze informatie niet op.


Chat Rooms en Forums

AzDGDatingMedium 2012 stelt praatjeruimten ter beschikking van zijn gebruikers. Gelieve te herinneren dat om het even welke informatie die op deze gebieden wordt onthuld openbare informatie wordt en u zou voorzichtigheid moeten uitoefenen wanneer het beslissen om uw persoonlijke informatie online te onthullen.


Gebruik van Cookies

Wij gebruiken momenteel koekjes op onze gebieden van het Praatje en voor onze eigen reclamedoeleinden. Wij gebruiken derde reclametechnologie om advertenties te dienen wanneer u onze Website en plaatsen bezoekt waarop wij adverteren. Deze technologie gebruikt informatie over uw bezoeken aan deze Website en plaatsen waarop wij adverteren, (niet met inbegrip van uw naam, adres, of andere persoonlijke informatie), om onze advertenties aan u te dienen. In de loop van het dienen van onze reclame aan u, kan een uniek derdekoekje op uw browser worden geplaatst of worden erkend. Bovendien gebruiken wij Webbakens, die door onze advertentie dienende partner worden verstrekt, helpen onze online reclame beheren. Deze Webbakens laten onze advertentieserver toe om browser's het koekje te erkennen wanneer browser deze plaats en bezoekt om te leren welke banneradvertenties gebruikers aan onze Website brengen. De informatie die wij hebben verzameld en het aandeel door deze technologie is niet persoonlijk identificeerbaar. Om meer over onze dienende partner van de derdeadvertentie te leren, hier te klikken de koekjes, en hoe te "opt-out,"gebruiken.


Verander/Verwijder

AzDGDatingMedium 2012 geeft proefleden en betaalde leden een optie om hun informatie te wijzigen of te verwijderen uit ons gegevensbestand. Uw privacy is één van onze hoogste prioriteiten. De veiligheid van uw persoonlijke informatie is belangrijk voor ons. Wanneer u gevoelige informatie (zoals creditcardaantal en/of sociale voorzieningenaantal) over onze registratie of ordevormen ingaat, slaan wij don`t deze informatie op en coderen dat informatie gebruikend de veilige technologie van de contactdooslaag (SSL). [ Om meer over SSL te leren, volg deze verbinding http://www.webopedia.com/TERM/S/SSL.html ]

Wij volgen algemeen aanvaarde de industrienormen om de persoonlijke informatie te beschermen die aan ons, zowel tijdens transmissie wordt voorgelegd en zodra wij het ontvangen. Geen methode van transmissie over Internet, of methode van elektronische opslag, zijn 100% beveiligt, nochtans. Daarom terwijl wij ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke informatie te beschermen, kunnen wij zijn absolute veiligheid waarborgen niet.

Wij behouden ons het recht voor uw persoonlijk identificeerbare informatie zoals vereist in wet te onthullen en wanneer wij geloven dat de onthulling noodzakelijk is om onze rechten te beschermen en/of aan het gerechtelijke te werk gaan, een hoforde, of wettelijk een proces te voldoen dat op onze Website wordt gediend.

Als wij beslissen ons privacybeleid te veranderen, zullen wij die veranderingen in deze privacyverklaring, homepage, en andere plaatsen posten die wij aangewezen hebben geacht zodat u zich bewust bent van welke informatie wij verzamelen, hoe wij het gebruiken, en in welke omstandigheden wij het, eventueel, onthullen. Wij be*houden ons het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen op elk ogenblik, zo tevreden overzicht het vaak. Als wij materiële veranderingen in dit beleid aanbrengen, zullen wij u hier, per e-mail, of door middel van een bericht op onze homepage op de hoogte brengen.

Als u om het even welke vragen over de Verklaring van de Privacy hebt van AzDGDatingMedium 2012, contact ons via this page


| Verwerkingstijd: 0.0477550 sec.| Gebruikers online: - 0 | Gasten online: - 5 | Powered by AzDG |

Respons | Ervaringen | Gebruikersovereenkomst | Prive verklaring